Siemens Healthcare BelgiŽ
Inschrijvingsformulier syngo.via Basics
Datum: 13/11/2017
Duur van de training : van 9u tot 17u
Plaats: Siemens Business Park Huizingen
Guido Gezellestraat 125
B-1654 Beersel / Huizingen
Gebouw 31/+2

Om aan deze cursus deel te nemen dient u zich vooraf in te schrijven. Dit kunt u doen door onderstaand formulier in te vullen.

U ontvangt dan een bevestigingsmail. Praktische zaken in verband met de door u gekozen opleiding zullen u nadien bezorgd worden.

Is de cursus waaraan u wenst deel te nemen volzet, toon ons dan uw interesse door in te tekenen op de wachtlijst. Bij grote vraag kunnen we extra opleidingsdagen aan de planning toevoegen. De tarieven van onze opleidingen zijn op aanvraag beschikbaar. Bij laattijdige annulering van uw deelname worden u de organisatorische kosten in rekening gebracht.

Opgepast, er zijn nog 3 plaatsen beschikbaar.
Title
Activity
Speciality
Gender
Surname
First name
 (*) Verplichte velden
(*) Ziekenhuis : 
Telefoon : 
GSM : 
(*) E-mail : 


Privacy Statement

Siemens Healthcare verzamelt uw e-mailadres om u in de toekomst te informeren over haar productenaanbod. Elke e-mail zal u een mogelijkheid bieden om u, desgewenst, uit te schrijven. De gegevens worden in de bestanden van Siemens Healthcare n.v. opgenomen en zijn uitsluitend bestemd voor intern gebruik. Ze kunnen wel doorgegeven worden aan de partners die contractueel met hen verbonden zijn. Conform de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer zullen de gegevens op uw verzoek worden meegedeeld en indien nodig verbeterd.